Deaktivovat ukládání historie prohlížeče

Deaktivuje ukládání historie procházení v prohlížeči Google Chrome a brání uživatelům, aby toto nastavení změnili.

Pokud je toto nastavení deaktivováno, historie procházení nebude ukládána. Toto nastavení také deaktivuje synchronizaci karet.

Pokud je toto nastavení deaktivováno nebo není nakonfigurováno, historie procházení bude ukládána.

Podporováno na: Microsoft Windows XP SP2 nebo novější
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSavingBrowserHistoryDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Šablony pro správu (počítače)

Šablony pro správu (uživatelé)