Деактивиране на синхронизирането на данни с Google

Деактивира в Google Chrome синхронизирането на данни посредством хоствани от Google услуги и не разрешава на потребителите да променят тази настройка.

Ако я активирате, те не могат да я променят или отменят в Google Chrome.

Ако това правило е оставено незададено, Google Синхронизиране ще бъде налице, за да избере потребителят дали да използва услугата, или не.

Supported on: Microsoft Windows XP SP2 или по-нова версия
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)