Poista tietojen synkronointi Googlen kanssa käytöstä

Poistaa tietojen synkronoinnin käytöstä tuotteessa Google Chrome Googlen isännöimän synkronointipalvelun kautta ja estää käyttäjiä muuttamasta asetusta. Jos otat tämän asetuksen käyttöön, käyttäjät eivät voi muuttaa tai ohittaa tätä asetusta tuotteessa Google Chrome. Jos käytäntöä ei ole määritetty, käyttäjä voi valita itse, haluaako hän käyttää Google-synkronointia.

Tuettu: Microsoft Windows XP SP2 tai uudempi
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Hallintamallit (tietokoneet)

Hallintamallit (käyttäjät)