Вимкнути синхронізацію даних із Google

Вимикає синхронізацію даних у Google Chrome за допомогою служб синхронізації, розташованих на серверах Google, і не дозволяє користувачам змінювати це налаштування. Якщо це налаштування ввімкнено, користувачі не можуть змінювати чи замінювати його в Google Chrome. Якщо це правило не встановлено, користувач може вибирати, чи використовувати Синхронізацію Google.

Supported on: Microsoft Windows XP SP2 або пізнішої версії
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)